O podjetju

Pakiranje, Packaging, Confezionamento, Avtomatsko pakiranje, Automatic packaging, Confezionamento automatico, Pakirni stroji, Packaging machines, Macchine confezionatrici, Avtomatski pakirni stroji, Automatic packaging machine, Macchine confezionatrici automatiche, FFS pakirni stroji, FFS packaging machines, Macchine confezionatrici FFS, Stick-pack pakiranje, Stick-pack packaging, Confezionamento stick-pack, Pillow-bag pakiranje, Pillow bag packaging¸ Confezionamento pillow bag, Pakiranje v sachet, Sachet packaging, Confezionamento sachet, gopackPodjetje Gopack d.o.o. Nova Gorica se nahaja v Solkanu, na zahodnem delu Slovenije , v bližini državne meje z Italijo, oddaljen približno 100 km od glavnega mesta Slovenije Ljubljane in 100 km od Benetk.

Zahvaljujoč pridobljenim izkušnjam, že vse od leta 1990 naprej in več kot 500 prodanih pakirnih strojev, Gopack danes lahko ponudi svojim kupcem široko paleto najrazličnejših pakirnih strojev, zasnovanih in izdelanih v skladu z najnovejšo elektronsko in mehansko tehnologijo. Stroji so projektirani  in izdelani v skladu s specifičnimi zahtevami pakiranja vsakega posameznega kupca, na način za zadovoljitev najrazličnejših potreb pakiranja ter za zagotovitev visokih proizvodnih učinkovitosti in minimalnih posegov vzdrževanja.

Značilnost vseh strojev je t.i. »Prijazno posluževanje« oziroma so enostavni za uporabo. Vsaka upravljanje s strojem je tako olajšano in zmanjšani so tudi  časi morebitnih intervencij na stroju.   

Gopack-ovi pakirni stroji so primerni za pakiranje najrazličnejših proizvodov: granulati, praškasti proizvodi, tekočine ali posamezni kosovni proizvodi, … ter se uporabljajo v prehrambni , farmacevtski, kemijski, kozmetični industriji, …. Stroji  formirajo vrečke različnih oblik in dimenzij: vrečke zavarjene na 3-straneh t.i. »stick-pack« ali piramidalne oblike t.i. »tetraeder«, vrečke zavarjene na vseh 4-ih straneh »sachet«, klasične ležeče vrečke »pillow bag«, samostoječe vrečke, samostoječe vrečke s povarjenimi robovi ….

Velika prednost podjetja je, da poleg proizvodnje posameznih pakirnih strojev, podjetje lahko ponudi tudi projektiranje in izdelavo celotnih popolnoma avtomatiziranih pakirnih linij, tako za primarno kot za sekundarno pakiranje, ki so  prilagojene specifičnim potrebam posameznega kupca.

Možna je izdelava risb v 3D eksplozijo kateregakoli Gopack-ovega pakirnega stroja.